Hronika 0

09.10.2024.

10:58

Otac devojčice ubijene u Ribnikaru: Jako je teško prvi put videti ubicu svog deteta VIDEO

Otac ubijene Angeline Aćimović, Anđelko Aćimović, kao i advokat Stefan Ćorda bili su gosti Jutra na TV Prvoj i govorili o jučerašnjem suđenju za masakr u Ribnikaru, kada je dečak ubica svedočio pred sudom.

Izvor: B92.net/TV Prva

Otac devojčice ubijene u Ribnikaru: Jako je teško prvi put videti ubicu svog deteta VIDEO
Profimedia

Podeli:

Anđelko Aćimović napomenuo je da je ovo suđenje bilo jako teško, kao i sva prethodna na kojima su bili.

"Ovo je bilo posebno teško, jer se prvi put srećete sa ubicom svog deteta. Iako je i on sam dete, tada shvatate da je upravo on taj koji je ubio našu decu, bez jednog jedinog razloga," rekao je on.

On je rekao da se i on, a veruje i drugi roditelji, i dalje osećaju kao da su "na nekom filmu, kao da nije realno."

Aćimović je rekao da su roditelji dužni prema svojoj deci da do kraja istraju do kraja u ovom suđenju.

Advokat Ćorda je rekao da su juče u sudnici saznali razlog zbog čega se ova tragedija desila, kao i da mu se čini da je sud "sve bliži osuđujućoj presudi za oba roditelja."

"Ono što se juče dogodilo nije do sada viđeno u sudskoj praksi, ono je ozbiljan test za sve učesnike u sudskom procesu," napomenuo je on.

Po njemu je paradoksalno to da K.K. sedi u sednici i daje iskaz na suđenju, kao neko "ko je smišljeno izvršio zločin."

Otac ubijene devojčice, rekao je da očekuje da se 17. nastavi svedočenje, kao i da se nada da će K.K. nastaviti svoje svedočenje, jer im je jako važno da do kraja saznaju kako je došlo do ovoga.

Aćimović se potom osvrnuo na svoju ćerku.

"Angelina je deo našeg života, bila je i biće. Nikada nećemo prestati da negujemo sve ono što je uradila, kao i da sve želje koje nije ispunila, mi ispunimo."

On je takođe, rekao da će učiniti sve da se na osnovu ovog slučaja preduzmu neke operativne mere na nivou države, kako do ovakvih tragedija više ne bi došlo.

Opširnije u video prilogu:

Izvor: Prva tv

Podsetimo, dečak ubica K. K., juče je svedočio Specijalnom sudu u procesu koji se vodi protiv njegovih roditelja, gde je svedočio za govornicom, iako je prethodno najavljeno da će biti iza zatamljenog stakla. Prilikom svedočenja dečak je za masakr koji je počinio optužio svoje roditelje.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: