Hronika 0

08.10.2024.

18:34

Prestrašno – Otac devojčice ubijene u Ribnikaru i sestra čuvara Dragana opisuju susret s K. K. VIDEO

Otac devojčice ubijene u masakru u OŠ "Vladislav Ribnikar" Anđelko Aćimović i sestra nastradalog Dragana Vlahovića, Radica Vlahović, govorili su za TV Prva o današnjem suđenju K. K.

Izvor: TV Prva

Prestrašno – Otac devojčice ubijene u Ribnikaru i sestra čuvara Dragana opisuju susret s K. K. VIDEO
TV Prva

Podeli:

"Ovo je samo jedan teži dan u odnosu na teške dane u poslednjih godinu i po dana. Doći u situaciju da vidite lice i držanje osobe koja je oduzela deset nevinih života... Oni nisu bili na pogrešnom mestu, svi oni su bili na pravom mestu u pravo vreme, neki da steknu nova znanja, da podele svoje dečje snove i Dragan, koji ih je bezuslovno čuvao tog dana", rekla je Radica Vlahović za TV Prva i nastavila o susretu s dečakom ubicom: 

"Jako je teško opisati. Bukvalno sam ostala bez daha i imala sam osećaj da mi tog momenta neko ponovo otima brata iz zagrljaja. A onda sam smogla snage, i rekla: Ovo mora da se izdrži. Mi svi znamo kako se sve desilo. Želimo da saznamo zbog naših budućih generacija zašto se to desilo."

Otac ubijene devojčice Angeline, Anđelko Aćimović, rekao je da i danas, posle godinu i po dana, ne može da poveruje šta se desilo i da je jedno dete moglo da uradi tako nešto. 

"Mogao sam da osetim prvi put kako su se osetili roditelji iz Dubone i Orašja kada su još bliže videli ubicu. Njegova pojava, ja sam ga prvi put video uživo, neopisivo je teško... Iako znamo da je to jedan mali zločinac, demon u telu deteta... Gledate ubicu svog deteta, i ne možete ni posle toliko vremena da poverujete da jedno tako derište, bez ijednog jedinog razloga, pobije toliko nevine dece i Dragana", rekao je on. 

Izvor: TV Prva

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: