Hronika 45

08.10.2024.

14:17

Dečak ubica okrivio majku za masakr: "Tražila je da budem najbolji, ljutila se kada nisam bio"

Dečak ubica iz OŠ "Vladislav Ribnikar" na suđenje Miljani i Vladimiru Kecmanoviću po optužbi da su mu učinili dostupnim oružje došao u crnoj ispasanoj košulji, s naočarima na glavi, saznaje "Blic".

Izvor: Blic.rs

Dečak ubica okrivio majku za masakr: "Tražila je da budem najbolji, ljutila se kada nisam bio"
TANJUG/ JADRANKA ILIĆ

Podeli:

Kako piše "Blic", on je na saslušanju ukazao da je počinio masakr zbog njegove majke Miljane Kecmanović, koja je insistirala da bude najbolji od svih.

Kako "Blic" saznaje, on po ulasku u sudnicu nije pogledao svoje roditelje, a kada mu se obratila majka Andrije Čikića, koja mu je postavljala pitanja, njemu je naglo pozlilo, pa je morao da sedne.

Dečak ubica koji je 3. maja prošle godine izvršio masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar" danas je, kako je potvrđeno za "Blic" okrivio majku Miljanu Kecmanović za počinjeni masakr.

"Majka je stalno tražila da budem najbolji. Ljutila se i vikala kada nisam bio najbolji. Zbog toga što je stalno tražila više od mene, ljutio sam se i ja na nju. To njeno ponašanje je uticalo da uradim to što sam uradio. Da nisam imao očeve pištolje, ovo ne bih učinio."

Ovo je, kako se nezvanično saznaje, danas pred Specijalnim sudom u Beogradu, tokom svedočenja u sudskom postupku koji se vodi protiv njegovih roditelja Vladimira i Miljane Kecmanović, izjavio maloletni ubica iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar".

Dečak ubica koji je 3. maja prošle godine izvršio masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar" danas se prvi put od kada je ubio nedužnu decu i čuvara škole našao oči u oči sa porodicama svojih žrtava, ali i sa svojim roditeljima, s kojima mu je od podizanja optužnice bilo zabranjeno da komunicira.

Podeli:

45 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: