Hronika 23

08.10.2024.

14:09

Kraj za danas; Dečaku K. K. pozlilo? Mediji: Nikada dramatičnije suđenje VIDEO

K. K., dečak koji je 3. maja prošle godine u OŠ "Vladislav Ribnikar" počinio masovno ubistvo, svedočio je u Specijalnom sudu u Beogradu na suđenju njegovim roditeljima Miljani i Vladimiru Kecmanoviću.

Izvor: B92.net

Kraj za danas; Dečaku K. K. pozlilo? Mediji: Nikada dramatičnije suđenje VIDEO
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIĆ/ bs

Podeli:

Sledeće ispitivanje zakazano je za 17. oktobar.

Završeno

14:09

Izvor: Prva TV

14:06

Za danas kraj!

Današnje ispitivanje dečaka ubice K. K. je završeno, a sledeće je zakazano za 17. oktobar.

13:51

Najdramatičnije suđenje

Kako javlja reporter TV Prve ispred suda, saznaje da je procena stručnjaka da je i ono što je do sada rekao K.K. tokom odgovaranja na pitanja, dovoljno da se njegovi roditelji Vladimir i Miljana Kecmanović osude u procesu koji se protiv njih vodi. 

Svi prisutni su ocenili da je ovo suđenje jedno od najdramatičnijih.

13:42

Advokat porodica ubijene dece: Ne znam šta da vam kažem...

Advokat porodica ubijene dece Ognjen Božović dao je kratku izjavu za medije.

"Ne znam šda vam kažem, a da ne povredim to isključenje javnosti. U suštini ne bih smeo da pričam ni o toku, ni o detaljima šta se sve dešava u sudnici. Nažalost, to je ono što mogu da podelim sa vama", kratko je rekao Božović.

Izvor: prva

Podsetimo, dečaku ubici pitanja trenutno postavljaju roditelji dece koje je on ubio 3. maja prošle godine.

13:42

Lekari hitno reagovali tokom ispitivanja dečaka ubice

Lekari, koji borave u zgradi Specijalnog suda tokom ispitivanja dečaka ubice, intervenisali su u sudnici pošto je on tokom ispitivanja naglo promenio boju u licu.

Kako navodi Telegraf.rs, njemu se boja u licu promenila kada mu je majka Andrije Čikića postavljala pitanja.

Kako prenosi Kurir.rs, lekari su ga pregledali, izmerili mu pritisak i ispitvanje tinejdžera koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar ubio devetoro vršnjaka i radnika obezbeđenja je nastavljeno.

13:17

Izvor: TV Prva

13:17

Tužilaštvo reaguje

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je formiro predmet radi ispitivanja povrede tajnosti postupka u vezi predmeta "Ribnikar", tačnije povodom iznošenja u medijima delova iskaza maloletnog K.K. koji je u istrazi ispitan kao svedok u predmetu koji se vodi pred Višim sudom u Beogradu protiv Vladimira Kecmanovića i drugih zbog krivičnog dela Teška dela protiv opšte sigurnosti.

Tužilaštvo će pribaviti podatke i potrebna obaveštenja radi utvrđivanja da li se, i u radnjama kog lica, stiču obeležja krivičnog dela Povreda tajnosti podataka ili nekog drugog krivičnog dela za koje se goni po službenoj dužnosti, a o čemu ce javnost takođe biti obaveštena.

13:10

Bes i suze u sudnici

Pojedini roditelji dece koja se nalaze u trećoj prostoriji u sudnici, koja je odvojena staklom od boksa gde se nalaze okrivljeni Miljana i Vladimir Kecmanović, tokom svedočenja dečaka ubice su u nekoliko navrata bili besni, dok su drugi na pojedine odgovore dečaka ubice zaplakali. Brisali su navodno, suze koje su im samo tekle niz lice, prenose mediji.

13:07

Kurir: K. K. ipak završio školu

Kako Kurir saznaje, K. K. je uspeo u junu da završi osmi razred i to vrlodobrim uspehom. Podsetimo, pitanje njegovog završetka osnovnoškolskog obrazovanja dovedeno je u pitanje kada je nakon masovnog ubistva smešten u specijalnu psihijatrijsku ustanovu.

Nije poznato kako i na koji način je K. K. završio sedmi razred, a Kurir navodi da su mu u kliniku u kojoj je smešten donesene knjige iz osmog razreda, koji je on na kraju završio vrlodobrim uspehom.

Nije navedeno kako je tačno K. K. završio osnovnu školu, osim da nije realizovana onlajn nastava samo za njega.

12:59

Pitanja postavljaju porodice ubijene dece

Kako "Blic" nezvanično saznaje, tužilaštvo, sud i punomoćnici su završili sa ispitivanjem. Sada bi pitanja trebalo da postavljaju porodice ubijene dece.

23 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: