Hronika 6

08.10.2024.

11:27

Drama u sudnici; Roditelji ubijene dece izašli iz suda

Kako javljaju mediji, nekoliko roditelja dece ubijene u OŠ “Vladislav Ribnikar“ izašlo je nakratko iz zgrade Specijalnog suda, gde svedoči ubica njihove dece, dečak K. K.

Izvor: Kurir, Telegraf, B92.net

Drama u sudnici; Roditelji ubijene dece izašli iz suda
Foto: M.M./ATAImages

Podeli:

Podsetimo, jutros u 10 časova je počelo suđenje roditeljima K. K., Miljani i Vladimiru Kecmanoviću, čiji sin je prošle godine 3. maja ubio devetoro vršnjaka i čuvara škole.

K.K. je vozilom saniteta i uz jaku policijsku pratnju doveden u zgradu Specijalnog suda, gde navodno svedoči u postupku koji se vodi protiv njegovih roditelja.

Suđenje je zatvoreno za javnost, a mediji su nešto ranije javili da je K. K. ipak pristao da svedoči, što znači da će morati da odgovori na svako pitanje koje mu se postavi.

Kako javlja Kurir TV, nešto posle 11 časova nekoliko roditelja ubijene dece izašlo je iz sudnice, vidno potreseno, dok traje svedočenje K. K., najverovatnije jer nisu mogli više da slušaju reči dečaka ubice. Nekoliko minuta su ostali ispred zgrade suda, da bi se potom vratili unutra.

Telegraf je preneo da su iz suda izašle majka Angeline Aćimović – Natalija Aćimović, majka Mare Anđelković – Dragana Anđelković i majka Katarine Martinović – Miljana Martinović. Iz sudnice je izašla i sestra Dragana Vlahovića, ubijenog čuvara.

Takođe, prema nekim informacijama, pripremljeno je 250 pitanja za K.K.

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: