Hronika 20

08.10.2024.

10:44

Dečak ubica pristao da svedoči: Objavljene prve fotografije FOTO/VIDEO

Dečak ubica iz OŠ "Vladislav Ribnikar" navodno je pristao da svedoči u postupku koji se vodi protiv njegovih roditelja po optužbama da su držali neobezbeđeno oružje kojim je izvršio masakr 3. maja prošle godine.

Izvor: Blic.rs

Dečak ubica pristao da svedoči: Objavljene prve fotografije FOTO/VIDEO
TANJUG/SAVA RADOVANOVIĆ

Podeli:

Kako tvrde mediji, on je pristao da da iskaz u postupku koji se vodi protiv njegovih roditelja. S obzirom na to da je odlučio da govori o masakru koji je izvršio on će morati da odgovori na apsolutno svako pitanje koje mu postave - sudija, tužilac, porodice žrtava, ali i njegovi roditelji.

Izvor: prva

K. K. je dovezen u 8.50 sati iz bolnice u kojoj je smešten u zgradu Specijalnog suda gde je danas u 10.00 sati počelo njegovo saslušanje.

Kako prenose mediji, dovezla su kola hitne pomoći na zadnji ulaz Specijalnog suda. Vozilo je bilo u pratnji dva policijska džipa pod rotacijom.

TANJUG/SAVA RADOVANOVIĆ

Ispred Specijalnog suda nalaze se naoružani policajci sa puškama koji obezbeđuju sud i suđenje.

Takođe, nalazi se više policijskih vozila.

K. K. će danas na suđenju sedi u zatamnjenoj staklenoj "kućici" za zaštićene svedoke, a sudija ga je na početku pretresa pitao da li želi da svedoči, jer prema zakonu zbog bliskih porodičnih veza ima prava i da odbije svedočenje.

Podsetimo, dečak ubica koji je 3. maja prošle godine izvršio masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar" danas će se prvi put od kada je ubio nedužnu decu i čuvara škole naći oči u oči sa porodicama svojih žrtava, ali i svojim roditeljima sa kojim mu je od podizanja optužnice bilo zabranjeno da komunicira.

TANJUG/SAVA RADOVANOVIĆ

Podeli:

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: