Hronika 5

02.10.2024.

11:41

Đački autobus se sudario sa automobilom kod Novog Sada; Ima mrtvih; 27 osoba povređeno VIDEO

Teška saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali đački autobus i putničko vozilo dogodila se ovog jutra na starom putu između Novog Sada i Inđije, pre skretanja za Maradik, prenosi 192.rs.

Izvor: Tanjug, Blic.rs

Đački autobus se sudario sa automobilom kod Novog Sada; Ima mrtvih; 27 osoba povređeno VIDEO
Profimedia

Podeli:

U sudaru autobusa i putničkog vozila koji se jutros dogodio na starom putu između Novog Sada i Inđije, jedno lice izgubilo je život, saopštila je Policijska uprava Sremske Mitrovice.

"Oko 7.30 na putu između Inđije i Novog Sada, blizu Inđije, u nezgodi su učestvovali autobus i putničko vozilo", navodi se u saopštenju.

Kako se saznaje, sa mesta nesreće, kod raskrsnice za Maradik na starom putu zaustavljen je saobraćaj, koji bi trebalo ubrzo da ponovo bude uspostavljen.

Prema nekim informacijama, mladić (18) je divljački vozio i preticao vozila, a da bi ga izbegao vozač autobusa je skrenuo.Oba vozila su od siline udarca završila u jarku, a mladić koji je vozio putničko vozilo je poginuo. 

"Desetoro ljudi je prevezeno u Klinički centar Vojvodine u Novi Sad, sedmoro u bolnicu u Sremsku Mitrovicu i dvoje za Beograd u VMA, dijagnostika je u toku. To nije konačan broj povređenih, jer su građani koji su se zatekli tu na licu mesta vozili ljude u hitnu u Bešku i Inđiju. Uskoro ćemo znati konačan broj povređenih", rekli su iz Doma zdravlja u Inđiji, prenosi Telegraf.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Uviđaj je u toku. Saobraćaj je preusmeren ka Beškoj.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: