Hronika 5

02.10.2024.

11:41

Đački autobus se sudario sa automobilom kod Novog Sada; Ima mrtvih; 36 osoba povređeno VIDEO

Teška saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali đački autobus i putničko vozilo dogodila se ovog jutra na Starom putu između Novog Sada i Inđije, pre skretanja za Maradik.

Izvor: Tanjug, Blic.rs

Đački autobus se sudario sa automobilom kod Novog Sada; Ima mrtvih; 36 osoba povređeno VIDEO
Profimedia

Podeli:

U sudaru autobusa i putničkog vozila koji se jutros dogodio na Starom putu između Novog Sada i Inđije, jedno lice izgubilo je život, saopštila je Policijska uprava Sremske Mitrovice.

"Oko 7.30 na putu između Inđije i Novog Sada, blizu Inđije, u nezgodi su učestvovali autobus i putničko vozilo", navodi se u saopštenju.

Kako se saznaje s mesta nesreće, kod raskrsnice za Maradik na Starom putu zaustavljen je saobraćaj, koji bi trebalo ubrzo da ponovo bude uspostavljen.

Prema nekim informacijama, mladić (18) divljački je vozio i preticao vozila, a da bi ga izbegao, vozač autobusa je skrenuo. Oba vozila su od siline udarca završila u jarku, a mladić koji je vozio putničko vozilo je poginuo. 

Direktor Doma zdravlja Inđija Dragan Đorđević rekao je da je ukupno 36 povređenih. On je za Tanjug rekao da su lekari na mestu udesa pružili pomoć za 27 osoba, dok je sedmoro njih potražilo pomoć u Domu zdravlja, od toga troje odraslih i četvoro dece.

"Četvoro dece je upućeno u Institut za decu i omladinu Novi Sad na dalju dijagnostiku, dok su ostali pacijenti poslati na dalje lečenje u Sremsku Mitrovicu, Beograd i Novi Sad. Jedan od povređenih u ovoj nesreći odbio je dalje lečenje", rekao je Đorđević.

U bolnicu u Sremskoj Mitrovici dovezeno je 11 osoba, od kojih je sedam žena i četvorica muškaraca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Uviđaj je u toku. Saobraćaj je preusmeren ka Beški.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: