Hronika 4

23.09.2024.

8:19

Užasna nesreća, pijani vozač pokosio četvoro, pa pobegao: Povređena deca

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Radenkoviću kod Sremske Mitrovice povređene su četiri osobe, od kojih dvoje dece, kada ih je "golfom" udario pijani vozač D. J. (25) iz ovog mesta.

Izvor: Telegraf.rs

Užasna nesreća, pijani vozač pokosio četvoro, pa pobegao: Povređena deca
Fotosr52 / Shutterstock.com

Podeli:

On je pobegao sa lica mesta, ali ga je kilometar dalje sustigao jedan vozač koji je naišao u trenutku nesreće.

"Vratio je vozača koji je izazvao nezgodu na lice mesta i pozvao policiju koja je ubrzo stigla. Bio je to Vladan Gluvaković, načelnik policijske stanice u Bogatiću, koga poznajem i video sam ga na mestu nesreće gde sam došao kada sam čuo da se dogodilo", rekao je meštanin S. D.

Nesreća se dogodila kada je D. J. izgubio kontrolu i sa kolovoza skrenuo na betonski plato ispred seoske prodavnice. Najpre je pokosio biciklistu koji je u korpici vozio dvogodišnje dete, a potom i dva pešaka, jednu ženu i njenu maloletnu ćerku.

"Devojčica koju je otac vozio na biciklu je od udarca ispala iz korpice i letela nekoliko metara. Pala je na sred puta gde je ležala bez svesti. Ostali povređeni su na betonu ispred prodavnice zapomagali. Jedan meštanin ih je sve pokupio u auto i odvezao u bolnicu, a nakon toga je stigla i ekipa hitne pomoći", ispričao je očevidac nesreće.

Vozio sa 2,07 promila alkohola

Na sreću, niko od povređenih nije životno ugrožen.

Kako nezvanično saznaje Telegrf.rs , D. J. je upravljao automobilom sa 2,07 promila alkohola u krvi.

On je uhapšen i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 časova i uz krivičnu prijavu biće priveden osnovnom javnom tužiocu u Sremskoj Mitrovici.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Panika u Evropi: "Loviće" i Nemce?

Nemačka uvodi nove sisteme za odbranu svojih vladinih aviona, posebno onih koji prevoze visoke državne zvaničnike, poput kancelara Olafa Šolca, predsednika Franka-Valtera Štajnmajera i ministarke spoljnih poslova Analene Berbok.

12:13

21.9.2024.

1 d

Podeli: