Hronika 0

22.09.2024.

14:28

Cela Raška zavijena u crno; Meštani potreseni zbog saobraćajke u kojoj je poginula skoro cela porodica

Građani Raške u šoku su nakon saobraćajne jezive nesreće u kojoj je stradalo troje mališana, njihov otac i komšinica koja je bila sa njima u automobilu, piše "Blic".

Izvor: Blic.rs

Cela Raška zavijena u crno; Meštani potreseni zbog saobraćajke u kojoj je poginula skoro cela porodica
RINA

Podeli:

Kako kažu, ovako nešto ne pamte.

"Koga ova vest da ne potrese? Čitava porodica je nastradala. Čula sam da majka ima povrede, da je živa, ali njoj više nema života", priča kroz suze jedna meštanka.

Građani Raške navode za "Blic" da je čitav grad obavijen tugom.

"Da li je ovo sudbina ili ne, ko će znati.. Eto, on je radio ovde u vojsci, u kasarni, deca su mu ovde išla u školu", kaže jedan od meštana.

Jeziva nesreća kod Raške šokirala celu zemlju

Podsetimo, u subotu je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći putničkog automobila "ford fokus" sa vojnim vozilom PASARS kod Ušća, na putu Kraljevo - Raška, poginulo troje mališana starosti od 10, 7 i jedne godine. Stradao je i njihov otac D. L, kao i komšinica koja je bila sa porodicom u kolima.

Žena koja je bila svedok nesreće ispričala je da je porodica išla u manastir Studenica, kao i kako je došlo do ove jezive tragedije.

Nesrećna majka troje mališana koji su stradali u saobraćajnoj nesreći puštena je na kućno lečenje na sopstveni zahtev, potvrdio je Zoran Mrvič, direktor Opšte bolnice u Kraljevu.

Pročitajte još:

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: