Hronika 0

11.09.2024.

16:56

Tadić negirao krivicu

U nastavku suđenja pripadnicima organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka, optuženi Milovan Tadić je negirao krivicu i rekao da nema nijedan dokaz da je on izvršio krivična dela koja mu se optužnicom stavljaju na teret.

Izvor: Tanjug

Tadić negirao krivicu
M. M./ATAImages

Podeli:

Tadić je najavljujući da će danas izneti celokupnu odbranu rekao sudskom veću da veruje da će im odbrana biti dosadna uz komentar da je i njemu tu dosadno.

Tadić je istakao da ne postoji nijedan dokaz da je on počinio krivična dela koja su mu optužnicom stavljena na teret i dodao da je on uhapšen samo zato što je nečiji drug.

On tvrdi da su mu policajaci koji su ga uhapsili pretili da će biti osuđen na 20 godina zatvora, da će u drugom postupku za prebijanje muškarca ispred kluba "Tilt" takođe biti osuđen na dugogodišnju kaznu zatvora, kao i da su ga psihički maltretirali.

Tadić je naveo da on jeste navijač 20 godina, ali ne i da je pripadnik organizovane kriminalne grupe, kao i da je bio u pritvoru u trenutku kada je, prema navodima optužnice, prodavao drogu.

Za oštećenog I.S., kog su pripadnici grupe, kako se navodi u optužnici oteli i zlostavljali na stadionu Partizan, je rekao da ga nikad nije video u životu.

Takođe za vreme kada je I.S. otet Tadić tvrdi da je bio u Nišu.

Sudija je odredila pauzu nakon koje će Tadić nastaviti sa iznošenjem odbrane.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: