Hronika 0

11.09.2024.

12:23

Advokat roditelja ubijene dece u "Ribnikaru": U sudnici je mučno, veoma tragično VIDEO

Advokatica Zora Dobričanin Nikodinović u "Jutru" na TV Prva govorila je o masakru u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar". Kako je kazala u petak se nastavlja suđenje roditeljima dečaka ubice, a prema njenim rečima, suđenje se odvija svojim tokom.

Izvor: B92.net

Advokat roditelja ubijene dece u "Ribnikaru": U sudnici je mučno, veoma tragično VIDEO
Profimedia/Milos Miskov / Anadolu Agency

Podeli:

"Suđenje roditeljima dečaka ubice se odvija svojim tokom i mislim da smo prešli polovinu postupka što je dobro i što roditeljima nastradale dece predstavlja satisfakciju. To nije suđenje za ubistvo, već suđenje ocu maloletnog K. K, dakle Vladimiru Kecmanoviću zbog toga što nije na adekvatan način čuvao oružje, kao i zbog toga što je dečaka vodio u streljanu, a majci se sudi zbog toga što je na jednoj od čaura pronađen njen DNK", rekla je advokatica i dodala da se sudi i radnicima streljane.

"Jedan je potpisao sporazum o priznanju krivice, a drugom se sudi i dalje. Znači, to je jedna delimična satisfakcija, a potpunu bi doživeli tek kada bi se sudilo nekom ko je na bilo koji način doprineo samom činu ubista, nekom ko bi odgovarao za saučesništvo, takav postupak sada nemamo".

Dobričanin Nikodinović je istakla da je atmosvera u sudnici mučna i da sve što se dešava je veoma tragično.

"Sve je i vrlo poučno i samo zbog toga mi je žao što je postupak zatvoren za javnost...", dodala je.

Izvor: TV Prva

Pročitajte još:

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: