Hronika 0

09.09.2024.

17:41

Svedočenje ranjene nastavnice istorije iz "Ribikara": "Pala sam na zemlju; Činilo mi se da je miran"

U Višem sudu u Beogradu je u nastavku suđenja roditeljima dečaka koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro dece i čuvara te škole, ispitan DNK veštak.

Izvor: Telegraf.rs

Svedočenje ranjene nastavnice istorije iz "Ribikara": "Pala sam na zemlju; Činilo mi se da je miran"
FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ bg

Podeli:

Punomoćnik oštećenih Marko Janković je po završetku suđenja novinarima rekao da su danas ispitani nastavnica istorije koja je ranjena tada, - dadilja maloletnog K.K. koji je masakr počinio i DNK veštak.

"Pala sam na zemlju i nisam mogla da vidim ko puca. Dok sam ležala na zemlji videla sam noge koje prolaze pored mene, laganim hodom i činilo mi se da je miran. Nakon  zločina je izašao iz učionice", ovako je danas na sudu svedočila nastavnica istorije koja je preživela zločin, prenosi Telegraf. 

Revolt u sudnici izazvala je dadilja porodice Kecmanović koja je svedočila da je "dečak bio dobar i da ništa nije primetila čudno". 

Nezvanično, ona je objasila da je samo jednog dana videla da K. K. čita tekstove o oružju.  

Advokat Janković je naveo da je ispitivanje DNK veštaka trajalo kratko, dodajući da se ništa nije promenilo u odnosu na ono što je postojalo u fazi istrage, a koje se odnosi na to veštačenje.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: