Hronika 0

29.08.2024.

7:05

Hitna: Pet osoba povređeno u tri saobraćajne nezgode

Dvoje dece lakše je povređeno u saobraćajnoj nezgodi na Banovom brdu, a tri osobe su zadobile povrede, od toga jedna teže, zbog pada sa motora, u saobraćajnim nesrećama na Zrenjaninskom putu i u Bulevaru kralja Aleksandra, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

Izvor: Tanjug

Hitna: Pet osoba povređeno u tri saobraćajne nezgode
Milan Maricic/ATAImages

Podeli:

U Požeškoj ulici, kod Šumarskog fakulteta sinoć u 19.41 časova, dvoje dece, uzrasta 13 i 14 godina, lakše je povređeno u saobraćajnoj nezgodi i oni su prevezeni u Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj.

U 22.34 časa u Bulevaru kralja Aleksandra, zbog pada s motora, dve osobe, muškarac (29) i žena (22) zadobili su lakše povrede i prevezeni su na Vojnomedicinsku akademiju.

Na Zrenjaninskom putu, sinoć u 22.40 časova, takođe zbog pada s motora, teže je povređen muškarac (25) i on je prevezen na Vojnomedicinsku akademiju.

Ekipe Hitne pomoći intervenisale su tokom noći ukupno 116 puta, a od toga je bilo 18 intervencije na javnim mestima.

Za pomoć su se uglavnom javljali hronični bolesnici - astmatičari i srčani, a bilo je intervencija i zbog onkoloških i psihijatrijskih bolesnika, navode u Hitnoj pomoći.

    
   

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Podeli: