Hronika 0

20.07.2024.

15:40

Horor u Ivanjici: Dvojicu muškaraca udario grom, hitno prebačeni u bolnicu

Tokom popodnevnih sati došlo je do incidenta u okolini Ivanjice, kada je prema rečima očevidaca dvojicu muškaraca udario grom dok su brali maline. Reč je o muškarcima starim 26 i 65 godina.

Izvor: RINA

Horor u Ivanjici: Dvojicu muškaraca udario grom, hitno prebačeni u bolnicu
Shutterstock/Marc Rossmann

Podeli:

"Dve muške osobe uz pratnju Službe Hitne pomoći iz Ivanjice dovedene su na Urgentno-prijemno odeljenje OB Čačak nakon kako su kazali, udara groma, oba pacijenta su stabilnih vitalnih parametara, u toku je njihova dijagnostika nako inicijalnog zbrinjavanja", potvrđeno je za RINU u bolnici.

Očevici kažu da sve dogodilo u nekoliko minuta. Počeo je jak pljusak i onda se odjednom začuo silovit prasak, nakon čega su muškarci povređeni.

"Još smo u šoku. Ne možemo da verujemo da se tako nešto desilo se u našoj okolini", dodaju meštani.

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: