Hronika 0

20.07.2024.

12:05

Oglasilo se Ministarstvo pravde: Svi uključeni u teroristički akt Hajrizija biće sankcionisani

Svi uključeni u bezumni teroristički akt Fatona Hajrizija koji je ubio policajca Nikolu Krsmanovića biće izvedeni pred lice pravde i najstrože sankcionisani, saopštilo je danas Ministarstvo pravde.

Izvor: Tanjug

Oglasilo se Ministarstvo pravde: Svi uključeni u teroristički akt Hajrizija biće sankcionisani
RINA

Podeli:

Ministarstvo pozdravlja uspešno okončanu potragu za učiniocem terorističkog napada Fatonom Hajrizijem, čestitajući svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova i bezbednosnih službi na iskazanom profesionalizmu i posvećenosti zaštiti bezbednosti Srbije i njenih građana, saopšteno je iz Ministarstva.

"Izražavajući uverenje da će svi uključeni u ovaj bezumni teroristički akt biti izvedeni pred lice pravde i najstrože sankcionisani,koristi priliku da izrazi najiskrenije saučešće porodici pripadnika MUP Srbije Nikole Krsmanovića koji je položio život obavljajući svoju dužnost", navodi se u saopštenju.

Takođe, Vjekoslavu Iliću, pripadniku MUP Srbije ranjenom u ovom napadu, iz Ministarstva žele uspešan i brz oporavak.

Istovremeno Ministarstvo pravde najoštrije osuđuje svaki teroristički akt, ma gde bio izvršen i ma ko bio njegov učinilac.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Podeli: