Hronika 14

19.07.2024.

15:45

Detalji potrage za Hajrizijem; MUP ga pratio dva dana: "Bio je spreman da ubije još nekoga"

Potpredsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić obratio se javnosti povodom likvidacije Fatona Hajrizija.

Izvor: Novosti

Detalji potrage za Hajrizijem; MUP ga pratio dva dana: "Bio je spreman da ubije još nekoga"
EPA/KOCA SULEJMANOVIC

Podeli:

"To su bile dve neprospavane noći za sve nas. Od sada će biti angažovane sve linije, policijske stanice, SAJ, helikopterske jedinice, uprave granične policije. Tu ćemo uključiti i saobraćajnu policiju. Bilo je uključeno 400 ljudi. Doveli smo vas ovde da vidite kako to izgleda", rekao je Dačić.

On je objasnio i zašto nije bilo moguće uhapsiti Hajrizija.

"Pucao je, policija ga je likvidirala, nije bilo moguće da se preda. Reč je o surovom i ogrezlom kriminalcu. Ovo je peto ili šesto ubistvo. Time smo se rešili ne samo albanskog terorizma, već i međunarodnih slučajeva. Policijac je izgubio život na dužnosti, svi su bili u strahu, ubio bi još nekoga. Pratili smo ga dva dana",  ističe Dačič.

"Fatonov brat je lagao da mu je ovaj ukrao dokumenta. On mu ih je poslao u Srbiju... Dva dana smo ga pratili na kamerama, prvo je ukrao bicikl. Bio je spreman da ubije još nekog, a ne samo policajce",  dodao je on.

Podeli:

14 Komentari

Možda vas zanima

Region

Totalni preokret: Sneg

Hrvatski Državni hidrometeorološki zavod objavio da ovog vikenda sledi oproštaj od paklenog leta i da u tu zemlju stiže ozbiljno zahlađenje.

11:30

6.9.2024.

1 d

Podeli: