Hronika 2

19.07.2024.

9:37

"Hajrizi neće pasti u ruke Srba. Možda će biti još žrtava": Osumnjičeni za ubistvo u Loznici spreman na sve?

Emrush Tači, bivši direktor zatvora, izjavio je da prema njegovom poznavanju Fatona Hajrizija, on neće "pasti u ruke Srba".

Izvor: Telegraf.rs

"Hajrizi neće pasti u ruke Srba. Možda će biti još žrtava": Osumnjičeni za ubistvo u Loznici spreman na sve?
Shutterstock/ToskanaINC

Podeli:

On je rekao da bi Hajrizi mogao da dovede do novih žrtava ili počiniti samoubistvo, ali tvrdi da "neće biti uhvaćen od strane srpske policije".

"On ili beži ili se neće predati, koliko ga ja poznajem. Srpskoj policiji on neće pasti u ruke ni na koji način. On može da pokuša da prouzrokuje i druge žrtve, bežanje mu je primarno. Možda će izazvati i druge žrtve, ali ne verujem da će pasti u ruke Srbima", rekao je on za T7.

I dalje traje potraga za muškarcem, koji je juče u Loznici ubio graničnog policajca Nikolu Krsmanovića i teško ranio njegovog kolegu Vjekoslava Ilića. Do pucnjave je došlo kada su policajci, tokom rutinske kontrole, zaustavili vozilo tutinskih registracija. Pretražuju se i leva i desna obala Drine, a u potragu su uključeni helikopteri i dronovi.

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: