Hronika 9

18.07.2024.

16:21

Osumnjičeni za ubistvo policajca dao lažnu izjavu; Ministar se hitno oglasio: Sve je unapred organizovano

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da su lažne informacije o navodnoj izjavi Artona Hajrizija da mu je dokumenta uzeo brat, jer ako je brat već došao u Nemačku, što bi se vraćao u Preševo?

Izvor: Blic

Osumnjičeni za ubistvo policajca dao lažnu izjavu; Ministar se hitno oglasio: Sve je unapred organizovano
dee

Podeli:

“Lice čija su dokumenta kod naše policije Artan Hajrizi, dao je izjavu policiji u Hanoveru danas u 11:55 časova da mu je prekjuče njegov brat Faton iz njegovog stana u Hanoveru ukrao lična dokumenta.

U pitanju je klasična laž, jer po kojoj logici lice se iz Hanovera vraća u Preševo ilegalno i ponovo pokuša da ilegalno ode u Nemačku?!

Iz ovoga se jasno vidi da je to dogovoreno ranije i da je reč o organizovanom aktu.

Nemačka policija treba hitno da odgovori da li je Faton bio u Hanoveru i kako je ušao i izašao, i kako se našao u Preševu i zašto, sa kojim ciljem?

Posledica tog terorističkog akta i organizacije je ubistvo policajca, i zato tražimo i očekujemo punu saradnju sa nemačkom policijom i EULEKSOM, a ne laži u koje niko ne veruje,” izjavio je Dačić

Podeli:

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

13 h

Podeli: