Hronika 5

18.07.2024.

10:53

Policajac upucan u glavu: Osumnjičeni pobegao preko Drine?

Zbog granične zone i sprečavanja krijumčarenja blizu Drine postoje kontrolni punktovi na kojima policija dežura i zaustavlja sva sumnjiva vozila.

Izvor: Blic.rs

Policajac upucan u glavu: Osumnjičeni pobegao preko Drine?
Profimedia/ Samir Jordamovic / Anadolu

Podeli:

Kako saznaje "Blic", ubice policajca dolazile su iz pravca Beograda u taksi vozilu, kada su ih pripadnici granične policije zaustavili radi redovne kontrole.

Kako saznaje Blic, policajac Nikola Krsmanović ubijen je hicem u glavu, dok je njegov kolega Vjekoslav Ilić (50) upucan u rame.

"Sumnja se da je ubica Hajziri Artan pobegao peške ka Drini. Obavešteni su organi u susednim državama kako bi ubica bio što pre lociran i uhapšen", kaže izvor "Blica".

Prema njegovim rečima, reka Drina je trenutno jako plitka zbog vremenskih uslova tako da je moguće da je već pobegao na teritoriju Bosne i Hercegovine.

Tokom rutinske kontrole taksi vozila od pripadnika granične policije u Loznici, sinoć je došlo do krvavog obračuna, u kome je iz vatrenog oružja na pripadnike policije ispaljeno nekoliko hitaca.

.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Podeli: