Hronika 0

16.07.2024.

15:45

Završen uviđaj u selu kod Majdanpeka: Bračni par ubijen sačmom, zatekli ih na traktoru

Više javno tužilaštvo u Negotinu naložilo je obdukciju ubijenih supružnika R. J. i R. J. u Topolnici kod Majdanpeka, kao i ubice koga su, dok je pružao otpor, likvidirali sinoć pripadnici SAJ-a.

Izvor: Novosti

Završen uviđaj u selu kod Majdanpeka: Bračni par ubijen sačmom, zatekli ih na traktoru
EPA/KOCA SULEJMANOVIC

Podeli:

Završen je uviđaj na imanju P. P. (89) iz Topolnice u opštini Majdanpek, na kojem je ovaj čovek ubio dvoje ljudi, R. J. (68) i R. J. (69) iz Topolnice i ranio M .N. (59) iz Klokočevca.

"Supružnici su bili na traktoru, tako smo ih i zatekli. Ubijeni su sačmom, a koliko delova sačme imaju videćemo tek kada se završi obdukcija," kaže Ksenija Branković, javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Negotinu.

Javni tužilac je odbacila navode da je bračni par ubijen sa leđa i dodala da će istraga pokazati i pravac kretanja sačme, kao i način kojim je ovaj zločin izvršen.

Prema priči očevica, Branislava Pavlovića iz Topolnice, sestrića R. J, P. P. je supružnike sačekao kada su se nakon što su pomogli oko gašenja požara na niskom rastinju, vraćali u selo. Ležao je na stomaku i nišanio lovačkom puškom. Jednim hicem ubio je supružnike i ranio M. N. Pavlović je, srećom, ostao nepovređen.

Više javno tužilaštvo u Negotinu naložilo je i obdukciju P. P. koga su kada je nasrnuo puškom na policiju ubili pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice.

"Obducija će pokazati i u kom je položaju bio kad je upucan," dodaje Ksenija Branković, javni tužilac VJT Negotin.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: