Hronika 0

12.07.2024.

18:45

Nastavljeno suđenje Kecmanovićima: Policajci koji su pretresali stan opisali gde su zatekli metke VIDEO

Saslušani policajci koji su pretresli stan Kecmanovića nakon zločina u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" 3. maja 2023. godine, u nastavku suđenja Vladimiru i Miljani Kecmanović.

Izvor: Novosti

Nastavljeno suđenje Kecmanovićima: Policajci koji su pretresali stan opisali gde su zatekli metke VIDEO
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Kako Novosti prenose, u saslušanju u Višem sudu u Beogradu, policajci su ostali pri svojim iskazima datim u tužilaštvu i odgovarali su na nekoliko pitanja. Oni su opisali gde zatekli metke u kući, jer ih K.K. nije poneo sve, kako su bili obezbeđeni, gde se nalazio sef za čuvanje oružja i kako je njega bilo moguće otvoriti.

Izvor: Prva TV

Za svedoka je pozvana i majka Miljane Kecmanović, ali je ona iskoristila svoje zakonsko pravo da ne svedoči u ovom postupku.

Na suđenje je trebalo da dođu i dugogodišnja dadilja K.K., kao i tada ranjena nastavnica istorije u školi Tatjana Stevanović, ali sud nije uspeo da im uruči pozive da dođu, pa će to biti ponovljeno za sledeći pretres u septembru.

Nakon suđenja punomoćnica nekoliko oštećenih porodica Zora Dobričanin Nikodinović je izjavila da su korak bliže konačnoj odluci suda.

"Ispitani su svedoci koji su došli, odnosno službena lica koja su obavila pretres stana Kecmanovića, dok je jedan privilegovan svedok odbio da svedoči", kazala je punomoćnica. 

Vladimir Kecmanović se tereti za teško delo protiv opšte sigurnosti, jer nije dobro obezbedio oružje i municiju, pa ih je K.K. uzeo i izvršio zločin i jer ga je vodio u streljanu i učio da puca. Njegova žena Miljana optužena je za nedozvoljeno držanje metaka, jer je na jednoj čauri ispaljenoj u učionici istorije pronađen njen DNK trag. Oni su na sudu negirali krivicu. 

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: