Hronika 0

12.07.2024.

14:31

Sahranjen terorista Miloš Žujović; Jake policijske snage čuvale groblje, meštani najavljivali protest

Miloš Žujović (25), koji je u terorističkom napadu ispred Ambasade Izraela u Beogradu ranio žandarma Miloša Jevremovića (34), koji se odbranio vatrenim oružjem, sahranjen je u okolini Mladenovca.

Izvor: Blic.rs

Sahranjen terorista Miloš Žujović; Jake policijske snage čuvale groblje, meštani najavljivali protest
TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE/ bg

Podeli:

Sahrani nije prisustvovao niko od meštana, već samo Miloševi roditelji, a podsetimo, njegov otac je ranije izjavio da sinu sam kopa grob, jer niko drugi nije želeo da to učini.

"Sam sam iskopao grobnicu. Šta ću. Ja ću ga sahraniti. Nema ko drugi", ispričao je Zoran Žujović ranije za beogradske medije.

Žujović je sahranjen na pravoslavnom groblju po pravoslavnim običajima, a na njegovom grobu se nalazi i krst, dok je na groblju bio prisutan veliki broj pripadnika MUP, piše Alo.

Meštani sela iz kog je rodom ubijeni Miloš Žujović, koji je pre četiri godine prešao u islam i uzeo versko ime Salahudin, pobunili su se ranije zbog sahrane, te su, kako su mediji preneli tada, najavljivali i protest.

"Meštani ne žele da on bude sahranjen na mesnom, našem groblju. Najavljuju proteste, ne znam kako će se sve završiti", rekao je ranije uplakani otac Zoran, koji je i sam razmišljao da li da sahrani sina.

Žujović je posle napada ispred izraelske ambasade u Beogradu rekao medijima "da on neće da ga sahrani, jer bi to trebali da urade oni koji su ga oteli od njega", misleći na vehabije.

Ipak, danas je Miloš Žujović sahranjen, ali niko od meštana se nije pojavio na njegovom ispraćaju.

Podsetimo, Žujović je samostrelom pogodio pripadnika Žandarmerije Miloša Jevremovića. (34) u vrat ispred Ambasade Izraela u Beogradu, a kod sebe je imao i nož. Jevremović je uspešno operisan u Urgentnom centru i oporavio se, a ministar Dačić lično ga je nakon izlaska iz bolnice dočekao.

Pročitajte još: 

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: