Hronika 1

30.06.2024.

12:50

Pretresen stan teroriste: Otkriveno šta je policija pronašla

Policija je tokom pretresa stana u kojem je u Novom Pazaru živeo napadač na žandarma Miloša Jevremovića pronašla oružje s oznakama Islamske države, javlja danas dopisnik Tanjuga.

Izvor: Tanjug

Pretresen stan teroriste: Otkriveno šta je policija pronašla
TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE/ bg

Podeli:

Situacija u Novom Pazaru je mirna, a prisustvo policije u centru grada danas je smanjeno.

Napadač na pripadnika Žandarmerije, konvertit iz Mladenovca Miloš Žujović (25), versko ime Salahudin, živeo je u stanu u Novom Pazaru sa suprugom i sinom.

Potvrđeno je da su još sinoć u Novi Pazar stigli pripadnici Uprave kriminalističke policije iz Beograda koji su obavili pretrese na više lokacija u Novom Pazaru i priveli na informativni razgovor više osoba koje bi mogle da budu povezane sa napadačem.

Jedna osoba je zadržana u pritvoru u Novom Pazaru, a policija je najavila da će nastaviti da sprovodi široku istragu na širem području grada Novog Pazara u vezi sa jučerašnjim terorističkim napadom na pripadnika Žandarmerije ispred ambasade Izraela u Beogradu, koji je smrtno ranio napadača u samoodbrani.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Stiže velika promena u bankama

S poslednjim danom juna ističe rok od godinu dana tokom kojeg su banke u Hrvatskoj sa svojim klijentima koji imaju prećutno prekoračenje na računima trebalo da ugovore novo, dopušteno prekoračenje u istom iznosu.

14:10

30.6.2024.

1 d

Svet

Državni udar u Ukrajini? Oglasili su se

Ukrajinska služba bezbednosti i Kancelarija državnog tužioca saopštavaju da su aktivisti prošle nedelje planirali provokacije u glavnom gradu Kijevu i da zauzmu parlament i formiraju privremenu vladu.

16:14

1.7.2024.

19 h

Podeli: