Hronika 0

29.06.2024.

21:15

Oglasilo se Javno tužilaštvo za organizovani kriminal: Utvrđuju se činjenice o terorističkom napadu

O događaju je obavešten dežurni javani tužilac Javnog tužilaštva za organizovani kriminal koji je po dobijanju obaveštenja od strane policije, izašao na lice mesta , neposredno izvršio uviđaj lica mesta.

Izvor: Telegraf.rs

Oglasilo se Javno tužilaštvo za organizovani kriminal: Utvrđuju se činjenice o terorističkom napadu
Shutterstock/AstroStar

Podeli:

Povodom napada na pripadnika Žandarmerije MUP-a RS koji si odigrao danas oko 11 sati na raskrsnici ulica Majora Jagodića i Mladena Stojadinovića ispred Ambasade Države Izrael obaveštavamo javnost da je u toku predistražni postupak u pravcu utvrđivanja svih elemenenata krivičnog dela terorizma, kažu za "Telegraf.rs" iz Javnog tužilaštva za organizovani kriminal.

"O događaju je obavešten dežurni jvani tužilac Javnog tužilaštva za organizovani kriminal koji je po dobijanju obaveštenja od strane policije, izašao na lice mesta , neposredno izvršio uviđajlica mesta te izdao sve potrebne naloge u cilju pravilnog i potpunog utvrđivanja činjeničnoh stanja na osnovu koga bi se mogla doneti zakonita odluka", stoji u saopštenju.

Predistražni postupak povodom navedenog događaja u kome je teško povređen policijski službenik M.J., inače pripadnik Žandarmerije MUP RS i u kome je smrtno stradalao jedno mlađe muško NN lice je u toku.

Pročitajte još:

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Stiže velika promena u bankama

S poslednjim danom juna ističe rok od godinu dana tokom kojeg su banke u Hrvatskoj sa svojim klijentima koji imaju prećutno prekoračenje na računima trebalo da ugovore novo, dopušteno prekoračenje u istom iznosu.

14:10

30.6.2024.

1 d

Podeli: