Hronika 0

26.06.2024.

19:18

Srbina udario kamion u Slovačkoj: Preminuo na licu mesta

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 19 sati na auto-putu kod Bratislave stradao je četrdesetdvogodišnji Srbin.

Izvor: Kurir.rs

Srbina udario kamion u Slovačkoj: Preminuo na licu mesta
Profimedia

Podeli:

Njega je udario kamion i on je ostao na mestu mrtav.

"Saobraćajna policija je odmah izašla na lice mesta gde je došlo do sudara, a istraga je u toku, pa će se nakon uviđaja znati više o svim okolnostima ove nesreće", saopšteno je za slovačke medije i naglašeno da još uvek nije poznato šta je čovek radio na autoputu i kako je uopšte došlo do nesreće.

"Stradao mi je pred očima"

Naime, Srbina je kamion udario u desnoj traci, koja je bila dugo zatvorena posle nesreće. Čovek je zadobio teške povrede od kojih je preminuo na licu mesta.

Njegovi prijatelji, kao i kolege se opraštaju od nastardalog čoveka, a jedan od njih je rekao i da je stradao pred njegovim očima.

"Naš brat, drug i pre svega kolega, smrtno je stradao na auto-putu ispred Bratislave. Stradao je pred mojim očima i očima još dvojice kolega. Brate, počivaj u miru Božijem", napisao je njegov prijatelj.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

1 d

Podeli: