Hronika 0

24.06.2024.

16:38

Tužilaštvo ispituje uzrok tri požara u Beogradu: Na teren izlaze veštaci, traže se snimci sa kamera

Tužioci Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu naložili su da se utvrde uzroci tri požara koja su tokom 23. i 24. juna izbili u Beogradu, saopšteno je danas iz tog tužilaštva.

Izvor: Tanjug

Tužilaštvo ispituje uzrok tri požara u Beogradu: Na teren izlaze veštaci, traže se snimci sa kamera
TANJUG/TANJUG VIDEO/ bs

Podeli:

Tužilac je naložio policijskim službenicima da obave razgovore sa svim učesnicima, da pribave video snimke, kao i da na lica mesta izađu veštaci za požare i eksplozije radi utvrđivanja uzroka požara.

Takođe je naloženo da sačine zapisnike o pregledu lica mesta i foto-dokumentaciju, te da nakon što preduzmu sve radnje, javnom tužiocu dostave izveštaj sa svim prikupljenim dokazima, nakon čega će biti utvrđene dalje činjenice o nastalim požarima.

Dva požara su izbila na teritoriji Surčina i jedan na teritoriji Novog Beograda. Po nalogu pripadnici PU za grad Beograd, UKP, petog odeljenja su u saradnji sa PS Surčin izvršili su uvidjaj na lokacijama u Surčinu gde su izgorele klanica i magacin filmske opreme, dok je javni tužilac, u saradnji sa pripadnicima UKP, petog, osmog i desetog odeljenja i Odeljenja za inspekcijski nadzor Uprave sektora za vanredne situacije izvršio uvidjaj požara na Novom Beogradu gde je izgoreo kafić.

Posledice sva tri požara su velika materijalna šteta, a povređenih nije bilo.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Stiže velika promena u bankama

S poslednjim danom juna ističe rok od godinu dana tokom kojeg su banke u Hrvatskoj sa svojim klijentima koji imaju prećutno prekoračenje na računima trebalo da ugovore novo, dopušteno prekoračenje u istom iznosu.

14:10

30.6.2024.

1 d

Podeli: