Hronika 1

21.06.2024.

23:26

Užas u Prokuplju: Mladići pretukli devojke u centru grada

U petak na subotu 14. na 15. jun trojica mladića ranih dvadesetih godina pretuli su dve devojke u prokupačkom kafiću u centru grada iz čista mira.

Izvor: Prokuplje press

Užas u Prokuplju: Mladići pretukli devojke u centru grada
Profimedia

Podeli:

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Prokuplju, sun am potvrdili da ih je policija obavestila, te su naložili dokazne radnje. Od ponedeljka će imati više informacija o onome što se te noći događalo.

Kako smo saznali, u kasnim večernjim satima, one su te večeri ušle samo da kupe cigarete, jer su primetile da je otvoreno. Unutra je bilo ljudi.

"Jedna devojka je otišla u toalet, a druga je sela da je sačeka. Tada su mladići počeli da dobacuju, vređaju, a zatim su ih i fizički napali. Devojka koju je jedan od trojice udario u nos se onesvestila, te su je izneli iz kafića, a drugu su šutirali na ulici", objašnjava osoba koja je dobro upućena u ono što se događalo za Prokuplje press.

Dodaje da devojke od ranije nisu poznavale napadače, te da su dosta starije od njih, a da je u momentu kada se sve dešavalo bilo još ljudi u kafiću, koji uopšte nikako nisu reagovali.

"Da li majke u Prokuplju još rađaju Topličane i potomke starog Jug Bogdana ili su se tu ipak pojavila neka nedonoščad koja svoju snagu pokazuju nad devojkama? Znaju li majke u Prokuplju i okolini da su vaspitale heroje koji nanose teške telesne povrede devojkama? Da li ih je sramota ili za sramotu nisu čuli- komentariše osoba koja je bliska sa jednom od devojaka, a kojoj je neshvatljivo da su muškarci tako iz čista mira pretukli devojke.

"Ovo je apel na i Policijsku upravu u Prokuplju, Sud i Tužilaštvo da svoj posao povodom ovog slučaja obave kako treba jer u Prokuplju nisu retki slučajevi gde su "od ranije poznati Policiji" nakon svih prijava kumovali zločinima sa teškim posledicama- dodaje naš sagovornik i kaže da se na ovome neće završiti, te će upotrebiti sva zakonska sredstva da se sankcionišu počinioci.

Do sada nikada u Prokuplju nije zabeleženo da se slično dogodilo. Zbog ovoga su građani prilično uznemireni, jer se prvi put desilo da neko tuče devojke pred prolaznicima i to bez razloga i da niko ne reaguje.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: