Hronika 2

21.06.2024.

21:30

Masovni ubica iz Mladenovca nije bio sam? Pojavio se novi snimak

Stefan Stefanović, advokat porodica žrtava iz Dubone i Malog Orašja, otkrio je da su u avgustu prošle godine dostavljeni novi dokazi protiv masovnog ubice Uroša Blažića.

Izvor: Blic

Masovni ubica iz Mladenovca nije bio sam? Pojavio se novi snimak
R.Z./ATAImages

Podeli:

"Mi smo nove dokaze dostavili još u avgustu, ali oni još nisu ušli u proceduru otkrivanja toga šta se zaista desilo", rekao je advokat Stefanović gostujući u emisiji "Uranak" na televiziji K1.

"Očekujemo da će drugi novi dokazi biti predloženi na pripremnom ročištu. Dostavili smo i snimak na kojem se vidi još jedno lice sa Urošem Blažićem, koje je možda saučesnik, a možda i nije. Mi i dalje nemamo informaciju, iako smo snimak dostavili u avgustu i policija ga je uzela u razmatranje, ne znamo ko je ta osoba na snimku, niti nam je rečeno. Sada vršimo pritisak da se to otkrije uz pomoć medija. Predložili smo i predložićemo na glavnom pretresu da se prikaže taj snimak koji smo dostavili još u avgustu. Ta osoba se vidi u objektu koji je imao kameru. To je bilo oko deset časova, pola sata pred masakr, i drugi svedoci su potvrdili prisustvo te osobe. Mi ne znamo o kome je reč i zašto je ta osoba bila sa Urošem, nadam se da ćemo dobiti odgovor tokom postupka", dodao je advokat Stefanović.

Pročitajte i: 

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: