Hronika 0

19.06.2024.

20:20

Novo saslušanje za ubistvo Danke Ilić: Osumnjičeni dva sata ponavljao istu priču VIDEO

S. J. koji je osumnjičen za ubistvo devojčice Danke Ilić (2) iz Bora napustio je Više javno tužilaštvo u Zaječaru.

Izvor: Tanjug, Telegraf

Novo saslušanje za ubistvo Danke Ilić: Osumnjičeni dva sata ponavljao istu priču VIDEO
M.M./ATAImages

Podeli:

On je sat i po vremena govorio o zločinu kakav Srbija ne pamti.

S. J. je prethodno saslušan u tužilaštvu početkom juna kada je negirao krivicu, dok se prvi put nakon hapšenja branio ćutanjem, odnosno iskoristio svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

On je, prema rečima izvora Kurira, dva sata ispitivan gde je, kako prenose, govorio sve vreme jedno te isto.

Izvor: Prva TV

"S. J. je govorio, kao i na prethodnom ispitivanju, da nije kriv za ubistvo devojčice i da je nikada u životu nije video, ni tog dana ni nikada pre", kaže izvor Kurira i dodaje:

"Osumnjičeni je samo detaljnije tužiocu objasnio svoje kretanje, odnosno vremenske odrednice koje se tiču kobnog dana. Kada je popravljao šaht zbog kog su on i dragijević došli u Banjsko polje i koliko su se tamo zadržali. Takođe je i rekao da se pored deponije u ovom mestu zadržao jer je razgovarao telefonom".

On je, kako saznaje Kurir, detaljno govorio o svemu kao i prethodnog puta, da nema nikakve veze sa zločinom i da dete nije sreo, a kamoli udario kolima.

"U potpunosti je ostao pri iskazu koji je dao 4. juna", kaže izvor i dodao ke da, sa tim u vezi, nije otkrio nikakvu lokaciju na kojoj bi telo moglo biti jer tvrdi da Danku nije ni video.

Drugi optuženi D. D. priznao ubistvo.

Njih dvojica se nalaze u pritvoru, dok je otac D. D. koji se sumnjiči da je pomogao sinu da premesti telo devojčice nedavno pušten iz pritvora, jer za krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenja krivičnog dela, pritvor ne može trajati duže od dva meseca.

Devojčica Danka Ilić je nestala 26. marta u Banjskom polju kod Bora.

Policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila S. J. i D. D. iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju.

Telo devojčice još nije pronađeno.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Stiže velika promena u bankama

S poslednjim danom juna ističe rok od godinu dana tokom kojeg su banke u Hrvatskoj sa svojim klijentima koji imaju prećutno prekoračenje na računima trebalo da ugovore novo, dopušteno prekoračenje u istom iznosu.

14:10

30.6.2024.

1 d

Podeli: