Hronika 5

06.06.2024.

20:20

Određeno zadržavanje mladiću nakon trostrukog ubistva u Knjaževcu

A. M. (22), danas popodne, u porodičnoj kući u Knjaževcu, lovačkom puškom koja je bila u legalnom posedu njegovog dede M M. (1943) iz za sada nepoznatog razloga, lišio je života dedu M. M, babu S. M (1941) i oca P. M. (1964).

Izvor: Novosti

Određeno zadržavanje mladiću nakon trostrukog ubistva u Knjaževcu
Profimedia

Podeli:

Kako "Novosti" saznaju, A. M. je nakon krvavog pira izašao iz kuće i kada je naišao na komšije rekao im je "Ja ih pobi". Komšinica Irena Živadinović ga je upitala "kako ih pobi?", na šta je Milojević odgovorio "Tako, puškom."

Kako saznaju Novosti, porodica mladića koji je danas popodne ubio svog oca (60), babu (83) i dedu (81) bila je poznata kao radna i vredna.

Oglasilo se Više javno tužilaštvo

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru određeno je zadržavanje do 48 sati A. M. iz Knjaževca (22), za koga postoje osnovi sumnje da je danas oko 15.50 časova, u porodičnoj kući u Knjaževcu, vatrenim oružjem – lovačkim karabinom, lišio života svog oca P. (1964), dedu M. (1943) i babu S. (1941).

Karabin je bio u legalnom posedu sada pokojnog dede, saopštilo je Više javno tužilaštvo.

Lice će uz krivičnu prijavu biti privedeno Višem javnom tužiocu u Zaječaru u zakonskom roku. Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je ranije danas da je A. D. izvršio trostruko ubistvo u svojoj porodičnoj kući u Knjaževcu i da je osumnjičeni nakon hapšenja priznao krivično delo.

Deda je bio nepokretan, a otac i baba teško bolesni, rekao je Dačić i dodao da je osumnjičeni ubistvo izvršio iz lovačkog oružja svoga dede, saopštio je MUP.

"Lice je lišeno slobode i priznalo je delo, a policiji je izjavio da nije mogao više da se brine o njima", rekao je Dačić.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Uništeno; Kreće radijacija?

Jedna od stanica za kontrolu radijacije u Zaporoškoj oblasti, potpuno je uništena u granatiranju ukrajinskih oružanih snaga, saopštila je pres-služba Zaporoške nuklearne elektrane, koja je pod kontrolom Rusije.

11:12

26.6.2024.

1 d

Svet

Novi komandant je pobegao? "Kukavica"

Novi komandant združenih snaga Oružanih snaga Ukrajine Andrej Gnatov je pobegao iz Mariupolja 2022. pod maskom izbeglice, izjavio je Vladimir Rogov, zvaničnik iz Zaporoške oblasti.

8:00

26.6.2024.

1 d

Podeli: