Hronika 3

06.06.2024.

9:32

Oglasio se otac osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić

R. D, otac osumnjičenog D. D. zatečen je iskazom S. J. koji se dovodi u vezu sa ubistvom Danke Ilić (2).

Izvor: Telegraf.rs

Oglasio se otac osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić
Shutterstock/duchic

Podeli:

"Danima nisam kod kuće. Upravo sam došao, zbog obaveza sam bio odsutan. Jako sam bolestan i vreme provodim po lekarima. Nisam upoznat šta je izjavio, evo sad čujem. Pa šta sad, on hoće da sve prebaci da moj sin robija do kraja života. Videćemo kako će se to odvijati do kraja. Ja ipak mislim da nije sve tako i da je dete prodato", izjavio je R. D, koji je zbog saučesništva u zločinu zbog pomaganja u prebacivanju tela devočice sa deponije na drugu lokaciju uhapšen i nakon pritvora koji je istekao 29. maja pušten da se brani sa slobode.

Ovo teško krivično delo za koje se mislilo da će dobiti svoj epilog izgleda dobija svakim danom drugačije razmere, jer se pojavljuju novi i sasvim kontradiktorni iskazi onih koji bi mogli biti vinovnici svega.

Podsetimo, S. J. je u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru rekao da "nikada nije video devojčicu niti ju je ubio". D. D. je, ipak, sve priznao u tužilaštvu.

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Vojska je raspoređena: Novi rat počinje?

Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je pojačano obezbeđenje državne granice, a određene trupe stavljene su u stanje visoke pripravnosti zbog intenziviranja ukrajinske vojske u pograničnim oblastima.

20:48

2.7.2024.

1 d

Priča dana

Piksi ne da ostavku

Dragan Stojković Piksi nema nameru da podnese ostavku na mestu selektora reprezentacije Srbije posle razočarenja na Evropskom prvenstvu u fudbalu.

10:00

2.7.2024.

1 d

Podeli: