Hronika 0

04.06.2024.

8:33

Sudar na pruzi kod Vladičinog Hana: Voz naleteo na kombi; oglasili se i iz "Srbija Kargo"

Dve osobe su povređene, od kojih jedna teže, u sudaru voza i kombija jutros kod Vladičinog Hana, rečeno je Tanjugu u Zdravstvenom centru Vranje.

Izvor: Tanjug

Sudar na pruzi kod Vladičinog Hana: Voz naleteo na kombi; oglasili se i iz "Srbija Kargo"
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Podeli:

U Policijskoj upravi Vranje za Tanjug je rečeno da je jutros oko 6.20 sati u mestu Stubal, opština Vladičin Han, na pružnom prelazu prema selu Vrbovo, došlo do sudara voza i kombi vozila marke "opel".

Uviđaj je u toku, a na licu mesta su policija, vatrogasne ekipe i nadležni tužilac.

U saopštenju preduzeća "Srbija Kargo" navodi se da su na lice mesta izašli pripadnici MUP – a, kao i Zajednička železnička komisija „Infrastruktura železnice Srbije“ i „Srbija Kargo“ za isleđenje vanrednih događaja, koja će utvrditi sve detalje ove nesreće.

"Železničke kompanije „Srbija Kargo“ i „Infrastruktura železnice Srbije“ ponovo apeluju na sve učesnike u saobraćaju da poštuju propise i saobraćajnu signalizaciju, jer samo tako mogu da se spreče ovakve nesreće i sačuvaju ljudski životi", navodi se u saopštenju, prenosi Blic.

Podeli:

Tagovi

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Uništeno; Kreće radijacija?

Jedna od stanica za kontrolu radijacije u Zaporoškoj oblasti, potpuno je uništena u granatiranju ukrajinskih oružanih snaga, saopštila je pres-služba Zaporoške nuklearne elektrane, koja je pod kontrolom Rusije.

11:12

26.6.2024.

1 d

Svet

Novi komandant je pobegao? "Kukavica"

Novi komandant združenih snaga Oružanih snaga Ukrajine Andrej Gnatov je pobegao iz Mariupolja 2022. pod maskom izbeglice, izjavio je Vladimir Rogov, zvaničnik iz Zaporoške oblasti.

8:00

26.6.2024.

1 d

Podeli: