Hronika 6

30.05.2024.

7:05

Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić odlučio da progovori

S. J, osumnjičeni za ubistvo devojčice Danke Ilić (2), preko branioca je poručio da više ne želi da se brani ćutanjem, već da će progovoriti o zločinu, potvrđeno je za "Blic".

Izvor: Blic.rs

Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić odlučio da progovori
Profimedia

Podeli:

Prema nezvaničnim saznanjima ovog medija, on je dva dana razmišljao o tome da da iskaz u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, a sada je konačno doneo tu odluku.

"Branilac osumnjičenog S. J. najavio da će osumnjičeni u narednom periodu izneti odbranu", rečeno je za u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Podsetimo, dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila S. J. i D. D. iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju.

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Vojska je raspoređena: Novi rat počinje?

Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je pojačano obezbeđenje državne granice, a određene trupe stavljene su u stanje visoke pripravnosti zbog intenziviranja ukrajinske vojske u pograničnim oblastima.

20:48

2.7.2024.

1 d

Priča dana

Piksi ne da ostavku

Dragan Stojković Piksi nema nameru da podnese ostavku na mestu selektora reprezentacije Srbije posle razočarenja na Evropskom prvenstvu u fudbalu.

10:00

2.7.2024.

1 d

Podeli: