Hronika 0

10.05.2024.

9:25

Određen pritvor muškarcu koji se sumnjiči za obljubu devojčice u Vranju: Oglasilo se tužilaštvo

Višem javnom tužilaštvo u Vranju je od strane Policijske uprave u Vranju podneta krivična prijava protiv D.P. iz Vranja, rođenog 1995. godine, zbog krivičnog dela obljuba nad detetem.

Izvor: Tanjug

Određen pritvor muškarcu koji se sumnjiči za obljubu devojčice u Vranju: Oglasilo se tužilaštvo
Profimedia

Podeli:

Obljuba je izvršena na štetu deteta - devojčice, rođene 2011. godine.

Tužilaštvo je danas saopštilo da je donelo naredbu o sprovođenju istrage i da je istog dana kada je krivična prijava podneta, 9. maja saslušan osumnjičeni koji se branio ćutanjem.

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Vranju, na predlog tužilaštva osumnjičenom je odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

U interesu istrage, kao i radi zaštite prava maloletnog lica - deteta, Tužilaštvo ne može da pruži detaljnije informacije u ovoj fazi postupka.

Za krivično delo obljuba nad detetom zaprećena je kazna zatvora od 5 do 12 godina, bez mogućnosti ublažavanja, navedeno je u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Vranju.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Doneta odluka – gotovo je: Kino, šta ćeš sad?

Evropska komisija (EK) objavila je danas da je u skladu sa najavom iz juna uvela privremene više carine na uvoz električnih vozila (EV) iz Kine, istovremeno naglasivši da razgovori sa Pekingom o rešenju cele situacije i dalje traju.

16:53

4.7.2024.

1 d

Podeli: