Hronika 0

10.04.2024.

9:13

MUP u akciji: Nova hapšenja FOTO/VIDEO

Policija na Novom Beogradu uhapsila je Đ. B. (43) zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga i nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i promet oružja i eksplozivnih materija.

Izvor: Tanjug

MUP u akciji: Nova hapšenja FOTO/VIDEO
V.Dr / Shutterstock.com

Podeli:

Policija je pretresom stana osumnjičenog u Zemunu zaplenila oko 20 kilograma biljne materije za koju se sumnja da je marihuana spakovane u 42 paketa, manju količinu tableta nalik na MDMA, kesu sa praškastom materijom za koju se sumnja da je amfetamin, kao i 20 špriceva sa tečnom materijom nalik na kanabisovo ulje i vagicu za precizno merenje.

MUP

Takođe, policija je pronašla i dva pištolja sa pripadajućim okvirima i devet metaka, kao i 1.000 evra i 40.000 dinara koji, kako se sumnja, potiču od prodaje narkotika.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

MUP
 

Izvor: MUP Srbije

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: