Hronika 21

06.04.2024.

23:49

Srbija tuguje za Dankom; Policija traži telo; Kontakti osumnjičenih pod lupom FOTO

Policija traga za telom Danke Ilić.

Izvor: B92.net

Srbija tuguje za Dankom; Policija traži telo; Kontakti osumnjičenih pod lupom FOTO
TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ nr

Podeli:

Svi kontakti osumnjičenih da su ubili Danku Ilić (2) su pod lupom policije kako bi se ispitalo da li su nekome od njih ispričali šta su uradili i gde je devojčicino telo.

Završeno

23:01

"Ovo delo zaslužuje smrtnu kaznu"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o ubistvu male Danke Ilić, i rekao da su izvršioci zločina mislili da će ostati nekažnjeni.

"To je sve što mogu da kažem. U našoj zemlji ima bezbroj njih koji sve znaju o tome i drugim zločinima, suviše bi bilo da ja o tome govorim. Ja ću reći nešto drugo. Svojevremeno sam se javno zalagao da se razmotri ponovno uvođenje smrtne kazne, a da mi ne budemo kažnjeni. Ovo delo zaslužuje smrtnu kaznu. Ponoviću taj zahtev Vladi Srbije, neka razmotre", rekao je Vučić. 

20:28

Kontakti osumnjičenih za ubistvo Danke pod lupom policije

Svi kontakti D. D. (50) i S. J. (50) osumnjičenih da su ubili Danku Ilić (2) su pod lupom policije kako bi se ispitalo da li su nekome od njih ispričali šta su uradili i gde je devojčicino telo, saznaje "Blic".

Kako saznaje ovaj list, policija proverava sada sve koji su, od nestanke Danke Ilić, odnosno ubistva deteta, bili u bližem kontaktu sa osumnjičenima.

20:06

Igračke i slatkiši za Danku

Građani Bora i danas ispred Doma kulture ostavljaju cveće i igračke, pale sveće za pokoj duše ubijene devojčice Danke Ilić (2).

Duboko uzdrmani i potreseni ljudi ostavljaju plišane igračkice, lutkice, slatkiše za malenu Danku.

Slučaj koji je potresao Srbiju i region i dalje nema epilog.

19:24

Novi dokazi?

Papirne kese, u kojima se možda nalazi dokazni materijal, inspektori su doneli u stanicu, preneli su mediji. 

18:01

17:58

Policija nastavlja da češlja teren; Bageri kopaju

Policija u selu Zlot nastavlja da češlja teren u potrazi za telom male Danke Ilić.

Ceo tekst pročitajte ovde.

16:48

Okončana pretraga kuće osumnjičenog za ubistvo Danke

Kraj kuće D.D, osumnjičenog za smrt Danke Ilić, od jutros su se smenjivale ekipe inspektora, forenzičara, bager, a tu su i timovi vatrogasaca spasioca.

Nešto posle 16 časova ekipe policije krenule su ka centru Zlota, rečeno je i da će bager da prestane sa kopanjem i da napusti kuću osumnjičenog. 

15:45

Opsadno stanje

Kako piše Telegraf, u selu Zlot je opsadno stanje. Cisterna za isušivanje jame, bager, vatrogasci sa opremom i brojni pripadnici policije od ranog jutra su u selu Zlot, odakle je jedan od osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić (2).

15:24

Majka osumnjičenog razgovarala sa policijom

Majka osumnjičenog D. D. razgovarala je sa inspektorima koji su vršili pretragu dvorišta.

Kako javljaju reporteri Telegrafa, ona je u jednom trenutku izašla ispred dvorišta, policajcima je rukom nešto pokazivala i nakon nekih minut, dva se ponovo povukla u kuću.

15:21

Izvor: Tanjug

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: