Hronika 19

05.04.2024.

23:55

Građani Bora opraštaju se od Danke; Nova saslušanja; Traži se telo; "Detalji tek nakon obdukcije" FOTO/VIDEO

Još uvek se traga za telom dvogodišnje Danke Ilić koju su ubila dvojica radnika "Vodovoda", nadomak mesta odakle je nestala 26. marta.

Izvor: B92.net

Građani Bora opraštaju se od Danke; Nova saslušanja; Traži se telo; "Detalji tek nakon obdukcije" FOTO/VIDEO
TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ nr

Podeli:

Podsetimo, Danka je ostala u dvorištu kuće u Banjskom Polju bez nadzora, kada je njena majka otišla da uzme vodu za Dankinog brata. Kada je videla da nema deteta počela je da ga traži, pozvala supruga i potom je alarmirana policija. Takođe, prvi put u Srbiji je aktiviran sistem "Pronađi me".

Završeno

23:32

Ovo su dokazi koji osumnjičene za Dankino ubistvo mogu da pošalju na robiju FOTO

Iako telo devojčice još nije pronađeno, otkriveno je pet krunskih dokaza koji dvojicu osumnjičenih mogu da pošalju na robiju.

22:19

Osumnjičeni stigli u Tužilaštvo

Izvor: TANJUG/TANJUG VIDEO

20:40

Baka i deka ubijene Danke odali počast

Baka i deka ubijene Danke Ilić (2) danas su došli kod Doma kulture u centru Bora kako bi odali počast unuki.

Oni su se grlili i jecali na mestu gde se građani opraštaju od ubijene devojčice, dok je oko njih bio veliki broj uznemirenih meštana, koji su im izjavili saučešće, prenosi Blic.

18:40

"Premestili su telo male Danke; Detalji tek nakon obdukcije": Majorka iznela nove detalje

Majorka policije Bojana Otović Pjanović u intervjuu za "Blic TV" govorila je o potrazi sa telom ubijene Danke Ilić i otkrila kako je tekla istraga i hapšenje ubica S. J. i D. D. koji su priznali da su udarili kolima Danku Ilić.

Majorka policije Bojana Otović Pjanović kaže za "Blic TV" da se nada pozitivnom ishodu u potrazi za telom ubijene Danke Ilić, devojčice koju su ubice S.J. i D. D. udarili službenim automobilom JKP Vodovod, a zatim bacili na za sada nepoznatu lokaciju.

Ceo tekst pročitajte ovde.

18:01

Građani Bora: "Pali smo na testu"

Čitavog dana ljudi dolaze da odaju počast tragično nastradaloj devojčici, a veliki broj građana i dalje se nalazi ispred Doma kulture, neutešni i uplakani pokušavaju da ublaže bol.

Za Blic su rekli da još uvek "ne mogu da dođu sebi".

"Zaista strašno, mislim, šta reći. Tragedija za porodicu, za sve nas, za grad. Nadam se da će što pre da je nađu, da roditelji mogu da sahrane dete. Ovo je mučenje pre svega za njih," rekla je jedna meštanka.

"Velika tragedija, ne znam šta reći a ne zaplakati... Pali smo na nekom testu, ne znam, prosto ne možemo ni da se pomirimo s ovim da je moglo da se dogodi. Ne pamtim da se nešto ovako desilo i nadamo se da se neće nikada ni ponoviti. Samo podrška roditeljima, šta drugo reći," kaže građanka Bora.

16:53

16:24

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: