Hronika 6

04.04.2024.

9:12

Srpkinja koja je našla Rumunke: Žena je na ivici histerije, policiju smo mi obavestili. Skandal!

Vera Marjanović, srpkinja iz Beča koja je otkrila identitet dve Rumunke iz Beča, uslikane s devojčicom koja liči na Danku Ilić, izjavila za TV Prva da je Rumunka jako uplašena.

Izvor: B92.net

Srpkinja koja je našla Rumunke: Žena je na ivici histerije, policiju smo mi obavestili. Skandal!
Printscreen/TV Prva

Podeli:

Ona je rekla da je, kada je dobila informaciju o kome se radi, odnosno kada je saznala njihov identitet Rumunki i dvoipogodišnje devojčice, odmah stupila u kontakt sa Ambasadom Srbije i urednikom Kosma. 

Novinarka Kosma je takođe rekla da je stupila i u kontakt sa pomenutom Rumunkom "koja je bila uznemirena i ljuta, na granici histerije, jer je bila jako uplašena jer je plašila šta bi moglo da se desi, a moglo je." 

Ponovila je da joj je rumunska državljanka rekla da je odmah otišla u policiju u Velsu odakle je vraćena kući i da je ponovo bila u policiji u svojoj oštitni. Tamo je, kako kaže Vera Marjanović, tražila pomoć i zaštitu, ali je bečka policija nije shvatila ozbilno i poslali su je kući.

"Sve je kulminiralo juče kad su rekli da je na snimku verovatnno Danka, odmah je uzela bolovanje i advokata", navela je Vera Marjanović, inače novnarka portala Kosmo.

Istakla je da je, čim je saznala identitet rumunske državljanke sa slike, a nakon što je stupila u kontakt s ambasadom Srbije i urednikom Kosma, stupila i u kontakt s bečkom policijom. Tek onda su, kako kaže policojoci otišli kod nje.

Ona danas ide u policiju gde bi trebalo da potpiše protokol, kojim bi se bar što se nje tiče, okončala drama oko nestanka dvogodišnje Danke Ilić iz Bora.

Izvor: Prva tv

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: