Društvo 0

23.10.2024.

14:28

Fondacija "Za srpski narod i državu" dodelila zahvalnicu Institutu za političke studije FOTO

U ime Fondacije "Za srpski narod i državu" direktorka Tatjana Vukić dodelila je zahvalnicu direktoru Instituta za političke studije dr Miši Stojadinoviću naučnom savetniku.

Izvor: B92.net

Fondacija "Za srpski narod i državu" dodelila zahvalnicu Institutu za političke studije FOTO
Fondacija "Za srpski narod i državu"

Podeli:

U martu ove godine Fondacija je potpisala Ugovor o suizdavaštvu sa Institutom, na zajedničkom radu na časopisu za političku teoriju i praksu "Napredak".

Fondacija "Za srpski narod i državu"

"Potpisivanje ugovora o suizdavaštvu je za Fondaciju predstavljao veliki korak u vidu podrške tako značajne naučne institucije kao što je Institut za političke studije. Zato smo ovom prilikom, baš na Sajmu knjiga gde je i izložen časopis Napredak, hteli da zahvalimo direktoru Instituta, Miši Stojadinoviću, na velikom radu i trudu ovih osam meseci naše saradnje, na podršci koju nam pružaju kada je časopis ”Napredak” u pitanju, imajući u vidu iskustvo i znanje kojima doprinose" istakla je direktorka Fondacije Tatjana Vukić.

Dodeljivanju zahvalnice prisustvovali su i glavni urednik Napretka, prof. dr Zoran Jevtović, članovi redakcije prof. dr Uroš Šuvaković, prof. dr Dejan Vuk Stanković i prof. dr Marko Atlagić.

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Iz prodaje se povlači pašteta

Agencija za kontrolu hrane BiH potvrdila je danas da se iz prodaje povlači "Argeta kokošija pašteta" čiji rok trajanja ističe 10. septembra 2027. godine, zbog moguće nadutosti ambalaže.

17:01

22.10.2024.

23 h

Podeli: