Društvo 0

21.10.2024.

14:23

Godišnjica ubistva dečaka Andreja Simića u Niškoj banji: Imao je 37 ubodnih rana VIDEO

Godinu dana je prošlo od brutalnog ubistva trinaestogodisnjeg Andreja Simića u Niškoj banji, kojeg je usmrtio njegov vršnjak sa čak 37 uboda nožem.

Izvor: B92.net/TV Prva

Godišnjica ubistva dečaka Andreja Simića u Niškoj banji: Imao je 37 ubodnih rana VIDEO
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Podeli:

Mića Simić, otac ubijenog Andreja kaže da je njegov sin bio nestašan, ali dobar dečak, uvek spreman da pomogne svakom, kome je druženje bilo na prvom mestu.

"Andrej se družio sa dečakom koji ga je ubio, poznavali su se od vrtića. Problem je nastao u petom razredu. 
Ubica je još u vrtiću ispoljavao čudne stvari, nije se družio sa decom, a od petog razreda kreće njegovo destruktivno ponašanje.
Svi su znali, ali ja sam tek posle ubistva saznao da je Andrej jedini koji ga je voleo, hteo je da mu pomogne. Upozoravao sam njegove roditelje, da je uvek sa sobom nosuo noževe i sečivo", rekao je otac ubijenog dečaka u Jutru TV Prva.

Andrej Simić ubijen je 5. oktobra 2023. godine oko 11 časova. Njegovo telo pronašli su lekari Hitne pomoći na tavanu porodične kuće M.M. u Ulici Mojsija Mihajlovića Tošketa u Niškoj Banji kada su pozvani u intervenciju.

Prema rečima oca, u obdukcionom zapisniku opisano je da je dečak zadobio 37 ubodnih rana na glavi, vratu, grlu, dušniku, grudnom košu, na jednom plućnom krilu, trbuhu, želucu, jetri, povrede nekoliko pršljenova, povredu potiljka…

Psiholog Ljubiša Jovanović, govorio je o fenomenu surovosti dece, ali da je ovaj slučaj iznad svakog razumnog razmišljanja i da je veoma teško shvatiti.

Da li je ovaj slučaj dobio epilog, treba li smanjiti starosnu granicu za krivičnu odgovonrost, koji su pokazatelji da je dete sklono nasilju?

Opširnije pogledajte u video prilogu ispod.

Izvor: Prva

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: