Društvo 0

29.09.2024.

8:05

Stiže nevreme: Spremite se za olujne udare

U Srbiji će danas, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, biti oblačno, hladno i vetrovito, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima uz umeren i jak severozapadni vetar, koji će na istoku Srbije dostizati udare olujne jačine.

Izvor: Tanjug

Stiže nevreme: Spremite se za olujne udare
Shutterstock/Alex Linch

Podeli:

Posle podne sa severozapada postepeni prestanak padavina, a uveče i tokom noći u većem delu zemlje i razvedravanje. Temperatura u toku dana u većini mesta od 12 do 16, na istoku ponegde i do 19 stepeni Celzijusa.

U Beogradu oblačno, hladno i vetrovito, povremeno s kišom uz umeren i jak severozapadni vetar. Kasnije posle podne prestanak padavina, a uveče i tokom noći postepeno razvedravanje. Temperatura u toku dana bez većeg kolebanja, od 12 do 14 stepeni, uveče u daljem padu.

U Srbiji u ponedeljak suvo sa sunčanim intervalima, a na severu i zapadu zemlje pretežno sunčano. U utorak i sredu, posle hladnog i vedrog jutra, tokom dana pretežno sunčano i toplije.

Zatim do kraja sedmice umereno do potpuno oblačno, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

1 d

Podeli: