Društvo 0

17.09.2024.

19:16

AMSS upozorio građane: Budite oprezni

Posle kiše na putevima uvek ima više odrona zemlje i kamenja, pa se vozačima savetuje dodatna opreznost u saobraćaju, saopštio je AMSS.

Izvor: Tanjug

AMSS upozorio građane: Budite oprezni
RINA

Podeli:

Posebna opreznost savetuje na đerdapskoj magistrali, pored Ibra između Kraljeva i Raške, na putu ka Crnoj Gori preko Zlatibora i Zlatara, na putevima u planinskim područjima ali i onim koji vode kroz useke.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije" na auto-putu E-80, zbog zadržavanja teretnih motornih vozila na graničnom prelazu Gradina, formirana je kolona teretnih motornih vozila u smeru prema graničnom prelazu Gradina.

Na naplatnoj stanici Dimitrovgrad obustavljen saobraćaj za teretna motorna vozila, uz povremena propuštanja. Na ostalim naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične Policije Republike Srbije dobijenim 17.15 sati na graničnom prelazu Preševo automobili čekaju 20 minuta na ulazu u zemlju.

Teretna vozila na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, čekaju 240 minuta, na Kelebiji na izlazu 240 minuta, Gradini na izalzu 300 minuta, Batrovcima na izlazu 240 minuta, Šidu na izlaz 300 minuta, Bogojevu na izlazu 60 minuta, Sremskoj Rači na izlazu 240 minuta i na graničnom prelazu Bezdan na izlazu 180 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila, navodi se u saopštenju.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: