Društvo 2

14.09.2024.

15:48

Upozoreni smo: Juri ka nama

U Srbiji sutra oblačno i hladno, mestimično sa kišom i kratkotrajnim pljuskovima koji će biti intenzivniji uveče. Na visokim planinama kiša će tokom dana preći u slab sneg, a meteorolog Ivan Ristić objavio je da ciklon Boris stiže u Srbiju.

Izvor: B92.net

Upozoreni smo: Juri ka nama
Shutterstock/Jovana Kuzmanovic

Podeli:

Velike probleme i štetu ciklon  Boris napravio je u Hrvatskoj, gde je pao i sneg. U Italiji su poplave, voda nosi sve pred sobom.

Ciklon Boris je u Rumuniji odneo pet života, a na najvećem udaru naći će se Poljska, Češka, Slovačka, Austrija i Hrvatska.

Meteorolog, Ivan Ristić objavio je upozorenje na svom Fejsbuk profilu u kom je naveo da ciklon sutra dolazi u Srbiju.

"UPOZORENJE!!! Sutra ciklon BORIS dolazi kod nas, Vojvodina će biti u njegovom oku to jest centru. Biće vetrovito i kišovito. Udare vetra je teško proceniti sada trenutno jer su u oku ciklona nešto slabiji nego na periferiji", napisao je Ristić.

Printscreen/RHMZ

Vreme u Beogradu

U Beogradu sutra oblačno i hladno povremeno sa kišom. Vetar umeren i jak, ujutru i pre podne jugozapadni, a od sredine dana u skretanju na severozapadni pravac.

Najniža temperatura od 9 do 11, a najvisa dnevna oko 14 stepeni.

Oblačno i hladno

Prema izgledima vremena za sedam dana, u ponedeljak (16. septembar) oblačno i hladno sa kišom i lokalnim pljuskovima, a na visokim planinama sa susnežicom i snegom.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: