Društvo 4

28.08.2024.

14:46

Sledi preokret: Stižu pljuskovi

Promenljivo oblačno, uz duže sunčane intervale, na severu suvo, u ostalim krajevima lokalni razvoj oblačnosti, s kratkotrajnim pljuskovima s grmljavinom, javlja Republički hidrometeorološki zavod.

Izvor: RHMZ, Novosti

Sledi preokret: Stižu pljuskovi
Shutterstock/ND700

Podeli:

Duvaće slab i umeren vetar, severnog smera, a temperature će se kretati u rasponu od 15 do 34 stepena.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno, s dužim sunčanim intervalima i toplo, posle podne i uveče u pojedinim delovima grada moguć je kratkotrajni pljusak s grmljavinom, a maksimalna dnevna temperatura biće oko 33 stepena.

"Tokom popodneva na istoku i jugu uz lokalni razvoj oblačnosti kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom", najavio je RHMZ u 13.30.

U Srbiji će u četvrtak 29. avgusta biti promenljivo oblačno i toplo, na severu Srbije s dužim sunčanim intervalima, a u oblastima južnije od Save i Dunava i nestabilno pa se očekuju i lokalni kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom, saopštio je danas RHMZ.

Duvaće slab i umeren vetar, severnih pravaca, a temperature će se kretati od 13 do 34 stepena. U Beogradu će biti promenljivo oblačno i toplo sa dužim sunčanim intervalima, uz slab vetar severnih pravaca i temperaturom od oko 33 stepena.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Podeli: