Društvo 0

25.08.2024.

13:18

Sunce, kiša i pljuskovi

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i veoma toplo, povremeno uz malu do umerenu oblačnost, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Izvor: Beta

Sunce, kiša i pljuskovi
Shutterstock/Anna Nikonorova

Podeli:

Posle podne i uveče, uz lokalni razvoj oblačnosti, očekuje se veoma retka pojava kratkotrajne kiše ili pljuska sa grmljavinom na istoku i jugu Srbije, kao i u planinskim predelima.

Duvaće slab do umeren vetar, istočnih i severoistočnih smerova.

Najniža temperatura biće od 13 do 22, a najviša od 33 do 37 stepeni.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i veoma toplo, povremeno uz malu do umerenu oblačnost. 

Najniža temperatura biće od 17 do 22, a najviša oko 35 stepeni.

Narednih dana će biti promenljivo oblačno i toplo sa dužim sunčanim intervalima, ali nestabilno, pa se uz dnevni razvoj oblačnosti očekuju i kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom. Maksimalna temperatura biće od 30 do 35 stepeni.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 26. avgust 2024. godine:

Biometeorološke prilike uticaće nepovolјno na hronično obolele, a najizraženije tegobe mogu osetiti srčani bolesnici i astmatičari. Meteoropate mogu osetiti nervozu, glavobolјu i bolove u kostima. Preporučuje se adekvatno odevanje i smanjena fizička aktivnost.

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Podeli: