Društvo 0

10.08.2024.

20:12

Opet kolaps: Čeka se po dva i tri sata

Putnički automobili čekaju tri sata prilikom izlaska iz Srbije na graničnom prelazu Horgoš, dok su zadržavanja na ostalim prelazima do dva sata, saopšteno je danas iz Auto-moto saveza Srbije (AMSS).

Izvor: Beta

Opet kolaps: Čeka se po dva i tri sata
Shutterstock/ANGHI

Podeli:

Zadržavanja prilikom izlaza iz Srbije ima i na prelazu Gradina, gde se čeka dva sata, na Batrovcima i Kelebiji se čeka po sat vremena, 45 minuta na Horgošu 2, 30 minuta na Sremskoj Rači i 20 minuta na Gostunu, dodaje se u saopštenju.

Za ulazak u Srbiju, sat i po se čeka na Preševu, po pola sata na Gostunu, Batrovcima i Sremskoj Rači, dok su zadržavanja na Gradini oko 15 minuta.

Na teretnim terminalima graničnih prelaza, kamioni čekaju sat i po prilikom izlaza iz Srbije na Gradini, kao i oko sat vremena prilikom ulaska u državu na Preševu.

AMSS je upozorio vozače da svaki vikend u avgustu donosi pojačan saobraćaj na graničnim prelazima, autoputevima i magistralnim pravcima koji vode ka Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, kao i da na pojedinim deonicama može biti sporije vožnje zbog "građevinske sezone koja je u punom jeku".

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: