Društvo 0

30.07.2024.

7:57

Kuvaćemo se još

U Srbiji će danas biti sunčano, sa najvišom temperaturom do 32 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Ali, očekuju nas još veće vrućine.

Izvor: Kurir.rs

Kuvaćemo se još
Profimedia

Podeli:

Duvaće slab i umeren vetar, na jugu i istoku Srbije, kao i na planinama povremeno jak severozapadni, uveče u slabljenju. Najniža temperatura će se kretati od 12 do 19 stepeni, a najviša od 28 do 32 stepena.

U Beogradu će biti sunčano uz slab i umeren severozapadni vetar. Najniža temperatura će biti od 15 do 18 stepeni, a najviša oko 30 stepeni.

Do kraja jula očekuje se sunčano i toplo, sa maksimalnim temperaturama do 33 stepena.

Početkom avgusta, međutim, očekuje se još toplije. U četvrtak i petak (01 - 02.08.) biće od 33 do 37, a za vikend (03 - 04.08.) očekuje se manji pad temperature za 3 do 5 stepeni. Od petka se očekuje i petka (izolovana) pojava kratkotrajnih plјuskova sa grmlјavinom.

U istočnoj Srbiji danas je na snazi žuti meteo alarm zbog visokih temperatura. Ovo upozorenje znači da vreme može biti potencijalno opasno: Vremenske pojave koje su prognozirane nisu neuobičajene, ali je potreban oprez ako planirate aktivnosti koje su izložene meteorološkom riziku. Treba nastaviti sa informisanjem o očekivanim meteorološkim uslovima. Ne preduzimajte nepotrebne rizike.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: