Društvo 1

04.07.2024.

9:58

Hirurg sa VMA o povređenoj devojčici na Voždovcu: "Van životne opasnosti je"

Dežurni hirurg na VMA Nebojša Marić izjavio je danas za RTS da se devojčica koja je povređena u Ulici Vojvode Stepe na pešačkom prelazu u dobrom stanju i van životne opasnosti.

Izvor: Blic.rs

Hirurg sa VMA o povređenoj devojčici na Voždovcu: "Van životne opasnosti je"
hxdbzxy/Shutterstock

Podeli:

"Mogu još pomenuti jednu lepu informaciju, pošto smo pre sedam dana na ovom istom mestu zajedno komentarisali slučaj devojčice koje je povređena u Ulici Vojvode Stepe na pešačkom prelazu. Nakon sedam dana i adekvatne medicinske pomoći u intenzivnoj nezi, ona je juče podignuta na odeljenje, u dobrom je stanju i van životne opasnosti", naveo je Marić za RTS.

Podsetimo, kako je saopšteno iz MUP, zbog saobraćajne nesreće na Voždovcu uhapšena je žena vozač "škode skala".

Sumnja se da ona automobilom marke "škoda skala", na obeleženom pešačkom prelazu u Ulici Vojvode Stepe, naletela na petnaestogodišnju devojčicu koja je s teškim telesnim povredama prevezena na Vojnomedicinsku akademiju, gde je zadržana na lečenju.

"Alkotestiranjem je utvrđeno da je N. K. imala 1,02 promila alkohola u organizmu. Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu", naveo je MUP.

Drugi osnovni sud u Beogradu joj je odredio pritvor do 30 dana.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: