Društvo 0

27.06.2024.

18:40

Haos zbog nevremena u Srbiji: Hitno evakuisano 10 ljudi; vatrogasci na terenu

Pripadnici Sektora za vanredne situacije MUP evakuisali su danas 10 osoba zbog nevremena i jakih padavina i to u pet vaspitačica iz Vrtića u Ljigu i pet osoba iz vozila u selu Ključ kod Mionice.

Izvor: Novosti

Haos zbog nevremena u Srbiji: Hitno evakuisano 10 ljudi; vatrogasci na terenu
Shutterstock/ChiccoDodiFC

Podeli:

Takođe, danas su čak 57 vatrogasaca-spasilaca bili angažovani sa 26 vozila i 12 pumpi i 11 crpljenja vode u Vranju, Leskovcu i Mionici, kao i na gašenju požara nakon udara groma u Subotici, Vranju i Ubi.

Zbog nevremena vatrogasci spasopvci pomagali su građanima i na uklanjanju palih stabala u Zaječaru, Knjaževcu, Užicu, Čačku i Leskovcu kao i uklanjanju delova limene krovne konstrukcije u Ćupriji i Negotinu.

U ovom trenutku SVS MUP angažovani su u Leskovcu na uklanjanju palog stabla iza Doma kulture, kao i u Lazarevcu na uklanjaju palih stabala i na crpljenju vode iz domacinstava u Lazarevcu i Kruševcu.

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dramatičan preokret: Idemo ka katastrofi

Što duže traje rat u istočnoj Evropi između Rusije i Ukrajine i što se više provokacija dešava širom sveta, svet postaje bliži “nuklearnoj katastrofi, upozoravaju dva nuklearna analitičara.

13:00

28.6.2024.

1 d

Svet

"Zbogom Rusijo"

Nemačka je u petak, u Štadeu kod Hamburga, počela izgradnju prvog od tri planirana kopnena terminala za prijem tečnog prirodnog gasa.

16:00

29.6.2024.

15 h

Podeli: